Beste dag om een laptop te kopen

Ben je toe aan een nieuwe laptop?

Wat is dan een goed moment om deze te kopen? Je wilt waarschijnlijk wel een nieuw model aanschaffen, maar je wilt ook niet de hoofdprijs betalen. En als je een nieuwe laptop hebt gekocht dan is de kans vrij groot dat je morgen alweer een ‘oud model’ in huis hebt gehaald. Dat is dus niet zo relaxed. Maar hoe kun je daar dan het beste mee omgaan. Een paar tips:

Maak voor jezelf een lijstje waar je laptop sowieso aan moet gaan voldoen. Welke specificaties vindt je echt heel belangrijk en moeten gewoon goed in orde zijn. Dit zorgt ervoor dat er al een heleboel laptops afvallen qua mogelijkheid om voor te kiezen.

Dan zijn er het hele jaar door aanbiedingen. Bij allerlei webshops kun je wel een leuke korting scoren of profiteren van een aanbieding. Maar hoe weet je nu of het echt een goede aanbieding is? Dat weet je pas als je wat vergelijkingswerk hebt gedaan. Kijk altijd bij meerdere webshops wat de prijs is en houd dit ergens bij.

Er zijn een paar dagen per jaar waarop er zo af en toe een superkortingsactie voorbij komt, bijvoorbeeld tijdens Black Friday. Deze dag is je waarschijnlijk wel bekend. In Amerika is deze dag de kickoff voor het cadeauseizoen in december. En om mensen alvast goed inkopen te laten doen starten ze met een dag met hele hoge kortingen. En dat slaat ook in Nederland elk jaar beter aan. Met als gevolg: een heleboel korting in een heleboel webshops. Ook in webshops die computers, laptops en tablets leveren. Deze dag is altijd in november. Dus een ideale dag om in de gaten te houden als je in aanloop naar november aan het oriënteren bent voor een nieuwe computer. Op deze dag kunnen de kortingen soms oplopen tot meer dan 50%. En dat is toch wel de moeite waard. Zeker als je weet wat de standaardprijs is voor de laptop of computer die jij al een tijdje op het oog hebt. Dan heb je de juiste aanbieding op deze dag zo te pakken!