De ontwikkeling van een Tablet

Eenmaal genoemde tablet pc, zullen veel mensen denken aan Apple iPad. Volgens het rapport van CNZZ, sinds de iPad gepubliceerd, is het marktaandeel altijd op de top site in tablet PC van China. Tot februari van dit jaar is het marktaandeel van iPad ongeveer 98,89%, terwijl andere merken slechts 1,11% delen.

Eigenlijk is het concept van tablet pc in 2002 opgevoed door Microsoft. Maar voor Microsoft zijn vergelijkbare producten verkocht.

Op het einde van de jaren 60 werd Alan van het Xerox Palo Alto zoekcentrum opgevat van een nieuw notitieboek genaamd Dynabook, die informatie per pen kan invoeren. Toch steunde dit niet op. De eerste zakelijke tablet pc was GRiDPad, die in september 1989 werd vermeld. Het besturingssysteem is gebaseerd op MS-DOS. Op dat moment schokte dit product IT-business. Vanwege de technologie en kosten is deze tablet pc echter niet door gewone mensen ontvangen. In 1991 werd een andere tablet PC genaamd Momenta Pentop gemaakt door Go Corporation genoemd. In 1992 heeft Go een ander gespecialiseerd besturingssysteem genaamd PenPoint OS geduwd. Tegelijkertijd heeft Microsoft ook Windows voor Pen Computing uitgedrukt. Daarnaast heeft IBM ook een serie type genaamd IBM ThinkPad uitgezet.

Helaas zijn deze tablet-pc’s mislukt. Rumor is begonnen vanaf 1983. Van die tijd overweegt Apple om een ​​tablet-pc uit te drukken, maar Apple heeft, met verschillende redenen, behalve de Newton geen tabletcomputer genoemd. Apple Newton is de eerste PDA in de wereld die van 1993 is vervaardigd. Maar volgens de lage vraag stond Newton in 1997.

Iemand zei dat Apple Newton de opa is van tabletcomputer, maar de opa had geen lof voor tablet. Newton is bijna de meest beroemde mislukte producten van Apple. Newton heeft eenmaal door Apple een verheven missie gegeven – de computer opnieuw uitvinden en herdefiniëren.

Dit plan bracht geen revolutie op de computer. De ambitieuze visie van Newton verloor om verschillende redenen. Hoewel Newton plan voor 6 jaar voortdurend produceert, was het idee verder dan de realistische behoeften en de verkoopvolume had Apple niet verwacht. Bij Jobs terug naar Apple in 1997, was het eerste ding om Newton project uit te schakelen. Tot april 2006 heeft Apple een octrooi van virtuele toetsenbord ingediend, het gok van Apple tablet PC begon opnieuw. Eind augustus 2008 geven een octrooiaanvraag de gedetailleerde omschrijving aan om de gebruikersinterface aan te raken die het concept van Apple Tablet PC maakt. Het is in 27 januari 2010, de CEO van Apple belde een nieuwsconferentie in het San Francisco Yerba Buena Theater, iPad maakte het eerste verschijning. Hoewel ipad nog steeds door mensen vraagt, ontwikkelt het zich nog steeds heel snel. Na 3 maanden vermeld, bedraagt ​​de omzet tot 3,27 miljoen. Vervolgens brengt de pc de tablet PC geleidelijk uit, terwijl niemand iPad kan verslaan.