Zachte koffer kopen

Ben jij op zoek naar aanbiedingen van zachte koffers? Zachte koffers zijn er vaak al in goedkope uitvoeringen. Het lichte gewicht van dit soort koffers maakt deze aantrekkelijk. Uiteraard zijn zachte koffers er in verschillende materialen. Wil je zo goedkoop mogelijk een zachte koffer, dan is een zachte koffer van nylon aan te raden. Deze is licht en al onder de 25 euro heb je een exemplaar. Ben je eerder op zoek naar een koffer die langer mooi blijft qua kleur en vorm? Dan kun je voor 50 euro of minder een goede koffer vinden van jacquard of polyester.

Waterdichte koffer kopen

Wil je een koffer die waterafstotend is met scheur vast materiaal maar die toch betaalbaar is? Dan zit je goed met het materiaal rib stop. In de aanbieding hoeft een koffer van dit duurzame materiaal niet onder de 50 euro te kosten. Polyamide is een stof die lijkt op polyester en het is de meest vormvaste onder alle stoffen omdat het erg elastisch is. Er zijn echter niet zoveel koffers van deze stof omdat polyester in andere opzichten duurzamer is, daarom zal je koffers van polyamide niet zo snel in de aanbieding vinden. Merken als Eastpak en Kipling maken koffers van polyamide.

Stijlvolle koffer kopen

Wanneer je een zachte koffer wilt kopen en echt voor luxe en een stijlvolle en klassieke uitstraling gaat, dan is er de optie voor imitatieleer of echt leer. Dit zijn dan echter wel meteen de duurste tassen die niet in de aanbieding zijn vanwege hun tijdloosheid. Je kunt dan wel over de 1000 euro kwijt zijn. Wil je per se een lederen koffer in de aanbieding kopen, dan is de beste kans daarvoor bij een lederzaak of anders op Marktplaats. Anders zal je even moeten wachten totdat je geluk hebt en jouw ideale leren koffer eindelijk afgeprijsd is.

Tijdens Black Friday zijn ook zachte koffers in de aanbieding!